TECHNIQUE: Produktové školení kosmetiky IV SAN BERNARD s Monique Van de Ven
Řada TECHNIQUE je určena pro profesionální péči, např. také přípravu na výstavu. Obsahuje jíl z mrtvého moře a avokádo nebo hedvábí a zaměřuje se na důkladné vyčištění srsti a kůže, včetně odmaštění, rozčesání, výživu a zajistí nemastnou srst i přes použití výživných olejů...
Rádi byste zařadili do vaší nabídky něco extra a ještě lépe řešili kožní potíže vašich psích zákazníků? Kosmetika Iv San Bernard umí zázraky, ale její kombinování a výběr té správné řady může být oříškem pro někoho, kdo neabsolvoval některé z kosmetických školení s technoložkou značky, Monique Van de Ven.
Přinášíme vám proto 45minutové online školení s Monique Van de Ven, s ukázkou použití TECHNIQUE řady na bílém knírači. Školení je zakončené certifikátem o absolvování.
Bližší informace naleznete níže :)
Detailní popis produktu
Na co se tato řada používá? Příprava na výstavu, odmaštění, vyčištění, vyživení, rozčesání.
Co se dozvíte? Jak na terapii pomocí TECHNIQUE a jak kombinovat s produkty z jiných řad Iv San Bernard.
Než se pustíte do školení, doporučujeme zhlédnout video zdarma Teorie a Filozofie, díky kterému budete schopni porozumět filozofii značky a biologickým procesům, na kterých staví.
Video je v angličtině s českými titulky a je k dispozici po dobu 30 dnů od zakoupení! Pokud by Vám titulky nefungovaly, stačí kliknout přímo ve videu na nastavení - titulky - čeština.
I na tento kurz platí 10% sleva pro členy CGA a PGACR!
Pokud byste raději viděli použití naživo, přijměte prosím pozvání na dvoudenní kurz s Monique Van de Ven, který proběhne v termínu 23.-25.11.2023.
Produkty z řady TECHNIQUE lze zakoupit na VeterinarniKosmetika.cz
Organizační informace:
Po zakoupení školení Vám na email dorazí odkaz, který pro Vás bude k dispozici po dobu 30 dnů. Zároveň s odkazem obdržíte i certifikát o absolvování školení. Pokud platíte kartou, email dorazí během několika minut. Pokud jste zvolili platbu převodem, vyčkejte prosím na spárování platby, poté Vám odkaz odešleme.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.